Ayurveda – yoga reis

Een Ayurveda-programma in een authentiek, gerenommeerd Ayurveda-centrum in het levendige stadje Kannur

Ayurveda programma

Vertrek vanuit Amsterdam of Dusseldorf naar Kozhikode (Calicut) in Noord-Kerala. Je wordt opgehaald door een taxi en rijdt direct door naar het authentieke Ayurveda centrum in het levendige stadje Kannur.
Het centrum is heerlijk rustig gelegen, aan een brede rivier en slechts 30 minuten van het strand (Arabische zee) verwijderd.

Hier ga je de komende dagen / weken verblijven om te genieten van het door jou gekozen dagelijkse Yoga РAyurveda behandelingsprogramma.

Dit programma stel je zelf samen in overleg met Noltravels. Er zijn behandelings-arrangementen mogelijk op basis van 1 week / 2 weken / 3 weken / 1 maand.

Deze zijn altijd tailor made en volledig gericht op jouw persoonlijke constitutie, de conditie van je lichaam en geest, en jouw specifieke wensen (ontgiftend, verjongend, ontspannend, gewichtsverlies, of gericht op bepaalde organen die extra zorg nodig hebben.

De leidend Ayurvedisch arts is elke dag aanwezig en begeleid je persoonlijk. Verder is er een professioneel team van massage-therapeuten die elke dag de behandelingen zullen geven.

Health home Ayurveda - Zuid-India

  • Inclusief verblijf en alle maaltijden!
  • Je verblijft in het centrum, in een ruime,lichte kamer en je geniet van alle maaltijden, die strikt vegetarisch / Ayurvedisch zijn
  • Elke dag kun je yogalessen volgen.
  • De sfeer is open, warm en vrij

Authentiek, gerenommeerd Ayurveda-centrum

Let op: Je verblijft niet in een wellness-resort, maar in een authentiek, gerenommeerd Ayurveda cemtrum, dat het hele jaar door gasten uit de hele wereld ontvangt, voor behandelingen maar ook voor opleidingen.

Vraag info over alle programma-mogelijkheden : info@noltravels.nl